• -20%

FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

39,99 €
31,99 €Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ

FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

Περιεχόμενο: Χάρτινο κουτί που περιέχει τη σιλικόνη, το υφασματινο πουγκί φύλλαξης και το φύλλο οδηγιών

Το κύππελο σύλληψης Ferti-Lily είναι ένα ελεγμένο και εγκεκριμένο ιατροτεχνολογικό προϊόν, σχεδιασμένο από ειδικούς σε θέματα γονιμότητας, που σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα ζευγάρια να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να δημιουργήσουν μια οικογένεια. 

Ποσότητα
Σε απόθεμα

help_outlineΕρώτηση για το προϊόν
FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

 

Το Ferti-Lily είναι ένα κύπελο σύλληψης, που βοηθά τα ζευγάρια να αυξήσουν τις πιθανότητες να συλλάβουν στο σπίτι. 

Αξιόπιστο, άνετο και εύκολο στη χρήση, ευνοεί τη δυνατότητα της σύλληψης στο σπίτι, με φυσικό τρόπο. 

Η διαδικασία γίνεται χωρίς να στερεί από τα ζευγάρια την απόλαυση της στιγμής. 

Έχει μελετηθεί κλινικά σε ζευγάρια που προσπαθούσαν περισσότερο από 12 μήνες και φαίνεται να αυξάνει τις πιθανότητες της σύλληψης κατά 1.5 φορά παραπάνω. 

Το κύπελλο σύλληψης Ferti-Lily τοποθετείται εύκολα μετά τη σεξουαλική επαφή και φοριέται άνετα, αφού το αναποδογυρίσετε, από 20 λέπτα έως και μία ώρα. Ωθεί το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που εισέρχονται στην τραχηλική βλέννη. 

Εκεί, το σπέρμα επιβιώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, που σημαίνει περισσότερο "κολύμπι" στη μήτρα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες σύλληψης. 

Διατηρεί το σπέρμα στη θέση του ακόμη και κατά την ούρηση, το ντους ή το περπάτημα. 

Μπορεί να πλυθεί με ζεστό νερό ή ακόμη και να βράσει για 5-10 λεπτά, ακολουθώντας τις εσώκλειστες στη συσκευασία οδηγίες χρήσης, για υγιεινή και να επαναχρησιμοποιηθεί για έως και 6 μήνες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

100% μαλακή, ελαστική, ιατρική σιλικόνη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

1) ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ 

2) ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

3) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ​

4) ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ

5) ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ​

6) ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ​

ΠΡΟΦΥΑΞΕΙΣ

Χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται.

Μπορεί να αισθανθείτε ελαφριές κράμπες κατά την πρώτη χρήση. 

Μην τραβήξετε ποτέ το κύπελλο FERTI·LILY προς τα έξω με δύναμη. Εάν αισθανθείτε κενό αέρος ή αντίσταση, μπορείτε να εισάγετε το δάχτυλό σας και να διπλώσετε το κύπελλο από την άκρη, ώστε να απελευθερώσετε το ερμητικό σφράγισμα, προτού τραβήξετε απαλά το σιλικονούχο κορδόνι. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε και να καθίσετε στις φτέρνες σας, ώστε να φέρετε το κύπελλο πιο κοντά στο άνοιγμα του κόλπου σας.

Μην τραβήξετε το σιλικονούχο κορδόνι του κυπέλλου με δύναμη. Εάν χρησιμοποιήσετε υπερβολική δύναμη, το σιλικονούχο κορδόνι μπορεί να σπάσει. Παρόλο που η σφαίρα στο άκρο του σιλικονούχου κορδονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αργή αφαίρεση του κυπέλλου, δεν θα πρέπει να την τραβάτε με δύναμη, αλλά να χρησιμοποιείτε το σιλικονούχο κορδόνι για να αφαιρέσετε το κύπελλο αργά και σταθερά.

Το κύπελλο FERTI·LILY δεν αποτελεί μέσο αντισύλληψης και δεν θα σας προστατέψει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις.

Το κύπελλο FERTI·LILY και το σύνδρομο τοξικής καταπληξίας: Δεν υπάρχει γνωστή σύνδεση μεταξύ του συνδρόμου τοξικής καταπληξίας (TSS) και κυπέλλων όπως το κύπελλο FERTI-LILY. Εάν έχετε διαγνωστεί με TSS στο παρελθόν, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το κύπελλο FERTI-LILY. Το TSS είναι μια σπάνια πάθηση, η οποία συνήθως συνδέεται με τη χρήση ταμπόν. Τα συμπτώματά της πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Αφαιρέστε το κύπελλο FERTI·LILY και επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας, σε περίπτωση που εμφανίσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω συμπτώματα: αιφνίδιο έμετο, διάρροια, υψηλό πυρετό, πονοκέφαλο, εξάνθημα που μοιάζει με έγκαυμα από τον ήλιο, πόνους στους μύες, σύγχυση ή σπασμούς.

Μη χρησιμοποιείτε το κύπελλο FERTI·LILY εάν έχετε κάποια λοίμωξη από ζυμομύκητες ή βακτήρια. Χρησιμοποιήστε το ξανά μόλις η λοίμωξη θεραπευτεί εντελώς. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το κύπελλο FERTI·LILY ενώ είχατε κάποια λοίμωξη, συνιστάται η αντικατάσταση του κυπέλλου με ένα καινούργιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν νέα λοίμωξη.

Πετάξτε το στα απορρίμματα. Μη ρίχνετε το κύπελλο FERTI·LILY στην τουαλέτα.

Εάν παρουσιάσετε οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες, σταματήστε τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Το FERTI·LILY βοηθά στην αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων που κολυμπούν μέσα στον τράχηλο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάζουν τη γονιμότητα, τους οποίους η χρήση του FERTI·LILY δεν μπορεί να επηρεάσει καθόλου. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε έγκυος μετά από 12 μήνες προσπάθειας ή εάν ανησυχείτε για την γονιμότητά σας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. 

Αυτή η συσκευή αποτελεί βοήθημα για τη σύλληψη και δεν εγγυάται εγκυμοσύνη. 

FER-LIL-8571043666
4 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

ΧΡΗΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
BRANDS
FERTI LILY
ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΣΥΛΛΗΨΗ

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές μέχρι στιγμής.

Γράψτε την κριτική σας

FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

FERTI LILY Κύππελο Σύλληψης

Περιεχόμενο: Χάρτινο κουτί που περιέχει τη σιλικόνη, το υφασματινο πουγκί φύλλαξης και το φύλλο οδηγιών

Το κύππελο σύλληψης Ferti-Lily είναι ένα ελεγμένο και εγκεκριμένο ιατροτεχνολογικό προϊόν, σχεδιασμένο από ειδικούς σε θέματα γονιμότητας, που σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα ζευγάρια να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να δημιουργήσουν μια οικογένεια. 

Γράψτε την κριτική σας