• -50%

Bio-Oil Dry Skin Gel 50ml

7,10 €
3,55 €Έκπτωση 50%
με ΦΠΑ

BIO-OIL DRY SKIN GEL 50ml

Περιεχόμενο: 50ml

To Bio-Oil Dry Skin Gel είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος.

Το Bio-Oil Dry Skin Gel ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της ξηρότητας (τράβηγμα, σκασίματα, ξεφλούδισμα, κνησμό), 

Ποσότητα
Σε απόθεμα

help_outlineΕρώτηση για το προϊόν
Bio-Oil Dry Skin Gel 50ml

Bio-Oil Dry Skin Gel 50ml

 

To Bio-Oil Dry Skin Gel είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος. Αποτελεί ένα προϊόν επόμενης γενιάς για την θεραπεία του ξηρού δέρματος καθώς αντικατέστησε το νερό που υπάρχει στα περισσότερα σκευάσματα (κρέμες, λοσιόν, βούτυρα σώματος), με έλαια, προσφέροντας έτσι ένα προϊόν 100% δραστικό στην θεραπεία της ξηρότητας του δέρματος. 

Το Bio-Oil Dry Skin Gel ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της ξηρότητας (τράβηγμα, σκασίματα, ξεφλούδισμα, κνησμό), ενώ κλινική μελέτη έχει αποδείξει ότι μειώνει τη ξηρότητα κατά 86% έπειτα από χρήση 2 εβδομάδων*. 

*Αυτό-αξιολόγηση , 102 άτομα με πολύ ξηρό δέρμα

Σύνθεση:

Μία από τις καινοτομίες στη σύνθεσή του είναι το επαναστατικό του format σε μορφή gel, εξειδικευμένο για την αντιμετώπιση της ξηρότητας, που περιέχει 50% έλαια και μόνο 3% νερό, συνδυάζοντας έτσι τη βαθιά θρέψη ενός ελαίου με την απορροφητικότητα μιας κρέμας. Η πλούσια σύνθεσή του σε βιταμίνες (Α, Ε, B3, F), εκχυλίσματα φυτών (λεβάντας, δενδρολίβανου, χαμομηλιού, καλέντουλας) και άλλους ενυδατικούς παράγοντες (υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη), προσφέρουν ανακούφιση από τα συμπτώματα της ξηρδερμίας και άμεση αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος. 

Απλώνεται εύκολα και είναι κατάλληλο τόσο για πρόσωπο όσο και για σώμα, ειδικά σε περιόδους έντονης ξηρότητας, καθώς διεισδύει σε βάθος και προσφέρει τόση υγρασία όση πραγματικά χρειάζεται το δέρμα.

Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά (Non GMO).

Ασφάλεια:

Tο Bio Oil Dry Skin Gel έχει υποβληθεί σε αξιολόγηση ασφάλειας από ειδικευμένο τοξικολόγους και έχει χαρακτηριστεί ως ασφαλές για την προοριζόμενη χρήση του από ενήλικες και παιδιά άνω των τριών ετών.

Ιδανικό για:

Άτομα με ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα. 

Είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

Χρήση: 

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα (μικρότερη απ’ ότι θα χρησιμοποιούσατε με μία κρέμα) στο ξηρό δέρμα, όπως απαιτείται. Στην περίπτωση επίμονου ξηρού δέρματος, εφαρμόστε καθημερινά.

Συσκευασίες: 

Διατίθεται σε συσκευασία των 50ml, 100ml & 200ml.

Χρήσεις

Ξηρό Δέρμα

Τα συμπτώματα του ξηρού δέρματος περιλαμβάνουν θαμπό και νιφάδες δέρμα, ξεφλούδισμα, φλεγμονή, λεπτές γραμμές ή ρωγμές, γκρι και άχρωμο δέρμα και το αίσθημα τραχύτητας και τραβήγματος. 

Το ξηρό δέρμα προκαλείται τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες (πολύ κρύο/ζέστη), το air-condition και το συχνό πλύσιμο και η επαφή του δέρματος με απορρυπαντικά είναι μερικοί από τους εξωτερικούς παράγοντες. Υπάρχουν ωστόσο και παράγοντες που σχετίζονται με την ηλικία, το PH του δέρματος, καθώς και άλλοι γενετικοί παράγοντες που προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα.  

Το Bio-Oil Dry Skin Gel αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα του δέρματος προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα, βελτίωση της υφής και όψης του δέρματος , χαρίζοντας του βαθιά θρέψη. Κλινική μελέτη αποδεικνύει ότι προσέφερε άμεσο αίσθημα ενυδάτωσης στο 92% των χρηστών**.

Η υψηλή περιεκτικότητα του σε έλαια και το χαμηλό ποσοστό νερού, το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα του ξηρού δέρματος,  καθώς τα προϊόντα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όταν εφαρμοστούν στο δέρμα εξατμίζονται στο μεγαλύτερο μέρος τους, με αποτέλεσμα να γίνονται ανενεργά στην θεραπεία της ξηρότητας.   

Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα Bio-Oil Dry Skin Gel στις περιοχές με ξηρότητα όσο απαιτείται. Σε περιόδους έντονης ξηρότητας (έντονη ζέστη, κρύο, αλλαγή εποχής),

χρησιμοποιήστε το σαν μάσκα στα σημεία με πιο έντονα συμπτώματα.

**Αυτο-αξιολόγηση,102 άτομα με πολύ ξηρό δέρμα

BIO-GEL-50MLGE
9 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

ΔΡΑΣΗ
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΞΗΡΟΤΗΤΑ
ΚΝΗΣΜΟΣ
ΧΡΗΣΗ
ΑΝΔΡΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΠΡΟΣΩΠΟ
ΣΩΜΑ
ΤΥΠΟΣ
ΤΖΕΛ
ΔΕΡΜΑ
ΞΗΡΟ
ΠΟΛΥ ΞΗΡΟ
BRANDS
BIO-OIL

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές μέχρι στιγμής.

Γράψτε την κριτική σας

Bio-Oil Dry Skin Gel 50ml

BIO-OIL DRY SKIN GEL 50ml

Περιεχόμενο: 50ml

To Bio-Oil Dry Skin Gel είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος.

Το Bio-Oil Dry Skin Gel ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της ξηρότητας (τράβηγμα, σκασίματα, ξεφλούδισμα, κνησμό), 

Γράψτε την κριτική σας