Επιστροφές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει να φθάσουν στη διεύθυνση σας σε άριστη κατάσταση και το συντομότερο δυνατό. Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει πρόβλημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας - είτε είναι ελλιπής ως προς το πλήθος ή είδος των προϊόντων, είτε περιλαμβάνει προϊόντα που πιθανόν δεν έχετε παραγγείλει, είτε έχει υπάρξει μερική ή ολική αλλοίωση των προϊόντων κατά τη μεταφορά - επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 14 ημέρες μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προβούμε σε όποιες ενέργειες απαιτούνται για την επίλυση του θέματος. Δεν θα έχετε καμία επιβάρυνση για οποιαδήποτε αποστολή ή αντικατάσταση λάβει χώρα για την επίλυση του προβλήματος. Σε περίπτωση μη-αντικατάστασης των προϊόντων, θα σας επιστραφεί το αντίτιμο που καταβάλατε.

Γενικότερα, έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία στην αρχική της κατάσταση, χωρίς να αναφέρετε αιτιολογία. Το ποσό της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής θα σας επιστραφούν.

Για να δηλώσετε την επιστροφή προϊόντων μπορείτε να εισέλθετε στο ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού σας και να επιλέξετε την παραγγελία που σας ενδιαφέρει. Στην ανάλυση της παραγγελίας επιλέξτε τα προϊόντα για το οποία επιθυμείτε επιστροφή και ζητείστε την επιστροφή τους.