• -30%

LAMBERTS Garlic 8250mg

€22.84
€15.99 Save 30%
Tax included

Garlic 8250mg
Παρέχει Επίπεδα Allicin: 5500μg
60 tablets

Gluten Free, Dairy Free

Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η allicin, που μετατρέπεται σε allicin κατά τη μάσηση του σκόρδου. Η allicin προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή.

Quantity
In stock

account_circleSend to a friend
LAMBERTS Garlic 8250mg

LAMBERTS Garlic 8250mg

Garlic 8250mg
Παρέχει Επίπεδα Allicin: 5500μg
60 tablets

Gluten Free, Dairy Free

Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η allicin, που μετατρέπεται σε allicin κατά τη μάσηση του σκόρδου. Η allicin προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή.

 

redeem
By buying this product you can collect up to 1 loyalty point . Your cart will contain total 1 point that can be converted into a voucher of €0.20 .


help_outlineAsk about product
LAMBERTS Garlic 8250mg

LAMBERTS Garlic 8250mg

 

To Garlic της Lamberts 8250mg περιέχει υψηλής ισχύος ταμπλέτες σκόρδου οι οποίες έχουν παρασκευαστεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε:
- να διασφαλίζουν την δραστικότητα της allicin
- να μειώνουν την οσμή του σκόρδου με την χρήση ειδικής επικάλυψης της ταμπλέτας

Κάθε ταμπλέτα παρέχει επίπεδα σκόρδου ισοδύναμα με 8250mg φρέσκου σκόρδου, με περιεκτικότητα allicin στα 5500μg. Το σκόρδο που χρησιμοποιήθηκε στην παρασκευή των ταμπλετών είναι σημαντικά πιο κοντά στο διατροφικό προφίλ του φυσικού, ωμού σκόρδου σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα σκόρδου χαμηλής τιμής που κυκλοφορούν στην αγορά.

LAM-HRB-GA8250
20 Items

Data sheet

ΔΡΑΣΗ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΧΡΗΣΗ
VEGAN
ΑΝΔΡΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΣΤΟΜΑ
ΤΥΠΟΣ
ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ
BRANDS
LAMBERTS
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
HERBS
ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
HEART

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

LAMBERTS Garlic 8250mg

Garlic 8250mg
Παρέχει Επίπεδα Allicin: 5500μg
60 tablets

Gluten Free, Dairy Free

Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η allicin, που μετατρέπεται σε allicin κατά τη μάσηση του σκόρδου. Η allicin προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή.

Write your review