• -35%

Bio-Oil Skin Care Body Oil Natural 60ml

€14.50
€9.43Save 35%
Tax included

BIO-OIL SKIN CARE BODY OIL NATURAL 60ml

Περιεχόμενο: 60ml

Το Bio Oil Skincare Oil Natural, είναι ένα ειδικό έλαιο περιποίησης του δέρματος, κατάλληλο για την πρόληψη και ανάπλαση ενάντια σε ουλές, ραγάδες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος με 100% φυσικά και vegan συστατικά.

Quantity
In stock

help_outlineAsk about product
Bio-Oil Skin Care Body Oil Natural 60ml

Bio-Oil Skin Care Body Oil Natural 60ml

 

Το Bio-Oil Skincare Oil Natural συνιστάται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, για την αποτελεσματική & ασφαλή χρήση του ενάντια στην εμφάνιση ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ιδανικό για:

Άντρες & γυναίκες όλων των ηλικιών, εγκύους, εφήβους, παιδιά άνω των 2 ετών. Είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

Χρήση:

Εφαρμόστε με μασάζ με κυκλικές κινήσεις, δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 3 μήνες, για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Συσκευασίες:

Διατίθεται σε συσκευασία των 60ml & 125ml. 

Χρήσεις

Ραγάδες

Όταν το μέγεθος του σώματος αυξάνεται γρηγορότερα από το δέρμα που το καλύπτει, το δέρμα σκίζεται και κατά την επούλωση εμφανίζεται μια ουλή. Αυτές οι ουλές εμφανίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας με τη μορφή ραγάδων.

Η πιθανότητα ανάπτυξης ραγάδων διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, τη φυλή, την ηλικία, τη διατροφή και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση ραγάδων είναι οι έγκυες , οι body builder,  οι έφηβοι που αναπτύσσονται απότομα και όσοι παίρνουν απότομα βάρος.

Το Bio Oil Natural έχει σχεδιαστεί για να προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων, προσφέροντας την κατάλληλη ενυδάτωση στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, αλλά και να βελτιώνει την όψη των ραγάδων που ήδη υπάρχουν.

Πρέπει να εφαρμόζεται στις ραγάδες με μασάζ με κυκλικές κινήσεις δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον 3 μήνες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να εφαρμόζεται από την αρχή του δεύτερου τριμήνου σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στην εμφάνιση ραγάδων, όπως η κοιλιά, το στήθος, το κάτω μέρος της πλάτης, οι γοφοί, οι γλουτοί και οι μηροί.

Η αποτελεσματικότητα του Bio-Oil Natural έχει επιβεβαιωθεί από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη δερματολόγων και κατέγραψαν σημαντική βελτίωση των ραγάδων, μέσα σε 2 εβδομάδες, στο 95% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν**. 

**Αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 38 γυναίκες, ηλικία ς 18-65

Oυλές

Οι ουλές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας επούλωσης και προκαλούνται από την υπερπαραγωγή κολλαγόνου στο σημείο της πληγής. Οι ουλές αλλάζουν σε εμφάνιση πολλές φορές με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο είναι μόνιμες. Το Bio Oil Natural έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στη βελτίωση της όψης των ουλών, του χρώματος και της υφής τους. Κλινική μελέτη αποδεικνύει Βελτίωση της όψης των ουλών έως και 92% σε διάστημα 8 εβδομάδων*.

Η εφαρμογή του στην ουλή πρέπει να γίνεται με μασάζ με κυκλικές κινήσεις δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον 3 μήνες. Στις νέες ουλές, το Bio Oil Natural πρέπει να εφαρμόζεται μόνο μετά την επούλωση της πληγής και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές.

*Αυτo-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 36 γυναίκες , ηλικίας 18-65

Ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος  δέρματος

Ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος δέρματος προκύπτει όταν σημειώνεται ανομοιογενής παραγωγή μελανίνης από το σώμα. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να προκληθεί από εξωτερικά αίτια, όπως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή η χρήση προϊόντων κακής ποιότητας για τη λεύκανση της επιδερμίδας, ή από εσωτερικά αίτια, όπως οι ορμονικές διαταραχές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, την εμμηνόπαυση ή τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Το Bio Oil βοηθάει στη βελτίωση της όψης της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος.

Το Bio Oil Natural πρέπει να εφαρμόζεται στις συγκεκριμένες περιοχές δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον 3 μήνες. Το Bio Oil δεν περιλαμβάνει αντηλιακή προστασία. Σε περίπτωση χρήσης αντηλιακού, η εφαρμογή του πρέπει να πραγματοποιείται μετά την πλήρη απορρόφηση του Bio Oil Natural.

Σημάδια Γήρανσης

Οι ρυτίδες στο δέρμα που συνήθως συνδέονται με τη διαδικασία της γήρανσης προκαλούνται κατά κύριο λόγο από την εξασθένιση του συστήματος υποστήριξης του κολλαγόνου και της ελαστίνης στην επιδερμίδα. Το Bio Oil Natural περιέχει πολλά συστατικά που ενισχύουν την πλαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο απαλό, ομαλό και λείο. Η ενυδατική του δράση βοηθάει στην τόνωση του δέρματοος και την βελτίωση της υφής και της όψης των λεπτών γραμμών & ρυτίδων.

Το Bio Oil Natural πρέπει να εφαρμόζεται στις συγκεκριμένες περιοχές δύο φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν από άτομο σε άτομο.

Αφυδατωμένη επιδερμίδα

Η επιφάνεια της επιδερμίδας διαθέτει ένα αόρατο στρώμα λιπαρότητας, το οποίο δρα ως φραγμός που εμποδίζει τη διαφυγή της υγρασίας. Στα πολύ ξηρά κλίματα, αυτό το στρώμα λιπιδίων συχνά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και έτσι διαφεύγει από την επιδερμίδα υπερβολική ποσότητα υγρασίας. Τα καθημερινά μπάνια ή ντους, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, η χρήση air condition μπορούν να επιδεινώσουν αυτήν την κατάσταση, καθώς αφαιρούν το στρώμα λιπιδίων  από το δέρμα. 

Το Bio Oil Natural βοηθάει στην αναπλήρωση του φυσικού στρώματος λιπαρότητας της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της δράσης του, διατηρώντας την υγρασία του.

Το Bio Oil Natural πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν από άτομο σε άτομο.

Άλλες χρήσεις

Oι χρήστες του Bio-Oil Natural έχουν ανακαλύψει πολλούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους το χρησιμοποιούν– πριν από το μακιγιάζ, για την ενυδάτωση προβληματικών σημείων του σώματος (φτέρνες, αγκώνες), στην περιποίηση των νυχιών (παρανυχίδες, πετσάκια) και πολλά άλλα. Αυτές οι χρήσεις, αν και δεν αναφέρονται ρητά στις πληροφορίες του προϊόντος, είναι αποδεκτές και ενισχύουν την φήμη του Bio-Oil Natural, σας ένα εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης δέρματος πολλαπλών χρήσεων..

BIO-OIL-8571042570
4 Items

Data sheet

ΔΡΑΣΗ
ΑΤΕΛΕΙΕΣ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΘΡΕΨΗ
ΧΡΗΣΗ
VEGAN
ΑΓΟΡΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΕΦΗΒΟΙ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΠΡΟΣΩΠΟ
ΣΩΜΑ
ΤΥΠΟΣ
ΛΑΔΙ
ΔΕΡΜΑ
ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ
BRANDS
BIO-OIL
ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΟΥΛΕΣ
ΡΑΓΑΔΕΣ

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bio-Oil Skin Care Body Oil Natural 60ml

BIO-OIL SKIN CARE BODY OIL NATURAL 60ml

Περιεχόμενο: 60ml

Το Bio Oil Skincare Oil Natural, είναι ένα ειδικό έλαιο περιποίησης του δέρματος, κατάλληλο για την πρόληψη και ανάπλαση ενάντια σε ουλές, ραγάδες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος με 100% φυσικά και vegan συστατικά.

Write your review