• -55%

Viogenesis Flevitis Active 30 tabs

29,00 €
13,05 €Έκπτωση 55%
με ΦΠΑ

Flevitis Active 30 tabs

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

help_outlineΕρώτηση για το προϊόν
Viogenesis Flevitis Active 30 tabs

Viogenesis Flevitis Active 30 tabs

 

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα). Για τη διαιτητική διαχείριση σε παθήσεις των φλεβών των ποδιών (χρόνια φλεβική ανεπάρκεια).

To Flevitis Active είναι ένα διαιτητικό προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα) και προορίζεται για τη διαιτητική διαχείριση σε παθήσεις των φλεβών των ποδιών (χρόνια φλεβική ανεπάρκεια).

Βασικά συστατικά: οξείδιο του μαγνησίου, εκχύλισμα φλοιού πεύκου (95% OPC), εκχύλισμα ιπποκαστανιάς, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, κιτρικά βιοφλαβονοειδή, εκχύλισμα ιαπωνικής σοφόρας, χοληκαλσιφερόλη, μενακινόνη-7, φυλλικό οξύ

Άλλα συστατικά: μαλτοδεξτρίνη, φυτικά λιπαρά από ελαιοκράμβη, αντισυσσωματικός παράγοντας άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, έλαιο καρύδας, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη, φορέας διοξείδιο του πυριτίου), υλικό επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, κόκκινη χρωστική [κόκκινο οξείδιο του σιδήρου], φορέας (τάλκης, πολυαιθυλενογλυκόλη), ανθρακικό ασβέστιο)

Μορφή: 30 δισκία

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε καθημερινά 1 δισκίο με λίγο νερό ή άλλο υγρό

Το προϊόν οφείλει τη διαιτητική του δράση στα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει σε συνδυασμό με τις βιταμίνες D3 και K2, το μαγνήσιο και το φυλλικό οξύ.

Επισημαίνεται η ανάγκη προσαρμογής σύμφωνα με την §14b (5) DiätV: Τα μέγιστα επίπεδα που έχουν καθοριστεί για τα θρεπτικά συστατικά στα πλαίσια μιας διαιτητικής αγωγής υπερβαίνονται, για να επιτευχθεί η επιθυμητή διαιτητική δράση.



Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό. Περιέχει αισκίνη. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Σημαντικές προειδοποιήσεις: Το προϊόν αυτό δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής. Λαμβάνετε το προϊόν μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

VIG-MED-VGS4812

Χαρακτηριστικά

ΔΡΑΣΗ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΧΡΗΣΗ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΤΥΠΟΣ
ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ
BRANDS
VIOGENESIS
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές μέχρι στιγμής.

Γράψτε την κριτική σας

Viogenesis Flevitis Active 30 tabs

Flevitis Active 30 tabs

Γράψτε την κριτική σας