Μειωμένες τιμές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλλει προσπάθεια να σας προσφέρει το σύνολο των προϊόντων του σε μειωμένες τιμές. Οι εκπτώσεις δύνανται να μεταβάλλονται αναλόγα με το είδος των προϊόντων, την ποσότητα των προϊόντων, και την περίοδο αγοράς.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν το σύνολο της παραγγελία σας υπερβαίνει τα 40 ευρώ, απαλλάσεστε του κόστους μεταφοράς της παραγγελίας σας.

Εκπτωτικά κουπόνια

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανταμοίβει τους πελάτες του με εκπτωτικά κουπόνια. Το περιεχόμενο των εκπτωτικών κουπονιών δύναται να μεταβάλλεται ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των αγορασμένων προϊόντων, καθώς επίσης και την περίοδο αγοράς. Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι ηλεκτρονικά και μπορείτε να τα αναζητήσετε στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση τους μόνο εντός συγκεκριμένης και διακριτής για κάθε κουπόνι περιόδου ισχύος.

Πόντοι αγορών

Σε κάθε αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγετε πόντους αγορών. Για κάθε αγορά άνω των 10 ευρώ κερδίζετε 2% του συνόλου της αγοράς σας σε πόντους. Οι πόντοι αγορών αναγνωρίζονται/καταχωρίζονται όταν η παραγγελία παραδίδεται δηλ. παραλαμβάνεται από εσάς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται σχετικά. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας οι πόντοι ανακαλούνται (αφαιρούνται). Οι πόντοι σας είναι προσβάσιμοι στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Οι πόντοι αγορών σας δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε παραγγελία σας.