Μειωμένες τιμές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλλει προσπάθεια να σας προσφέρει το σύνολο των προϊόντων του σε μειωμένες τιμές. Οι εκπτώσεις δύνανται να μεταβάλλονται αναλόγα με το είδος των προϊόντων, την ποσότητα των προϊόντων, και την περίοδο αγοράς.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν το σύνολο της παραγγελία σας υπερβαίνει τα 40 ευρώ, απαλλάσεστε του κόστους μεταφοράς της παραγγελίας σας.

Εκπτωτικά κουπόνια

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανταμοίβει τους πελάτες του με εκπτωτικά κουπόνια. Το περιεχόμενο των εκπτωτικών κουπονιών δύναται να μεταβάλλεται ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των αγορασμένων προϊόντων, καθώς επίσης και την περίοδο αγοράς. Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι ηλεκτρονικά και μπορείτε να τα αναζητήσετε στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση τους μόνο εντός συγκεκριμένης και διακριτής για κάθε κουπόνι περιόδου ισχύος.

Πόντοι αγορών

Σε κάθε αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγετε πόντους αγορών. Για κάθε 10 ευρώ αγορών κερδίζετε 1 πόντο ο οποίος μπορεί να εξαγοραστεί με έκπτωση 0.2 ευρώ. Οι πόντοι αγορών αναγνωρίζονται/καταχωρίζονται όταν η παραγγελία παραδίδεται δηλ. παραλαμβάνεται από εσάς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται σχετικά. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας οι πόντοι ανακαλούνται (αφαιρούνται). Οι πόντοι σας είναι προσβάσιμοι στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Όταν το επιθυμείτε, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε εκπτωτικό κουπόνι. Το εκπτώτικό σας κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά εντός της περιόδου ισχύος του. Για να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι η παραγγελία σας πρέπει να υπερβαίνει τα 20 ευρώ.